Experts in Wordpress

WordPress is een een robuust CMS dat voor ons weinig geheimen heeft. Onze experts vertrouwen blindelings op de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid dat het garandeert aan zowel de webdesigner als de bezoeker. We geloven dan ook steevast in de future proof mogelijkheden en troeven van dit kwalitatieve platform.

Onze WordPress experts werken voor jullie een oplossing op maat uit, volledig in lijn met je bedrijfsidentiteit en de huidige markt.

Met welke doelstelling kunnen wij je helpen?

Laat hier je gegevens na. Wij bellen of mailen je snel.

Waarom wij kiezen voor WordPress?

WordPress heeft lange tijd de naam gehad om een CMS te zijn dat ontwikkeld werd voor bloggers. Het feit dat het heel makkelijk werkt en dat heel snel dingen kunnen aangepast worden, speelde daar natuurlijk wel een grote rol in. Intussen is WordPress het meest gebruikte CMS ter wereld, en heeft WordPress zich wel ontwikkeld tot een state-of-the-art CMS met een groot aantal externe tools, plugins en een enorme community.

WordPress logo

WordPress is een veilig CMS

WordPress is een van de veiligste content management systemen ter wereld. Het is vanzelfsprekend dat er jaarlijks duizenden sites worden gehackt, maar meestal is dat niet gelegen aan het CMS, maar aan de nalatigheid van de webbouwer. Volgens onderzoek is in meer dan 95% van de gevallen het hacken te wijten aan verouderde WordPress software of het gebruik van plugins die outdated zijn.

Speed icon

Snelle website

Een snelle website is enorme belangrijk, zowel voor jouw klanten als voor Google. Onderzoek heeft uitgewezen dat als bezoekers van je website langer dan 3 seconden moeten wachten op het laden van een pagina, dat je dan meer dan 60% kans hebt dat ze de pagina verlaten. Ook je rankings op Google kunnen hevig lijden onder een trage snelheid. Onze web development experts hebben alles in huis om er voor te zorgen dat onze websites knallen.

Optimized icon

Geoptimaliseerde website

Het is natuurlijk niet enkel van belang om een snelle en veilige website te hebben, maar het is natuurlijk ook van belang dat je website enerzijds gevonden wordt, en anderzijds dat hij het vooropgestelde doel dient. Daarvoor is het belangrijk dat er nagedacht wordt over on-page SEO en over het gebruiksgemak van de pagina. Bij STRAK hebben we dan ook een heel marketingteam ter beschikking om al deze zaken af te vinken.

Custom icon

Op maat gemaakt

Bij STRAK geloven we er in dat website op maat de enige manier zijn om een snelle, veilige en geoptimaliseerde website af te leveren. Wij kiezen er voor om geen templates te gebruiken om de site op te bouwen en proberen het aantal externe plugins te beperken tot het absolute minimum. Op die manier beperken we mogelijke beveiligingsproblemen, zorgen we er voor dat er geen onnodige code geladen wordt waardoor de snelheid verbetert én behouden we ten allen tijde de volledige controle.

Wij luisteren…

Zoek je een creatief bureau voor hulp bij je website? We zijn alvast benieuwd hoe onze WordPress developers je van dienst kunnen zijn. Laten we samen de plannen van je website bespreken!

Contacteer ons

Tevreden klanten,
daar doen we het voor!

Deze klanten deden ons groeien en wij deden deze klanten groeien.