Welke zijn je online doelstellingen
en wat wil je er online uithalen?

Je hebt ongetwijfeld al een idee wat je doelstellingen zijn, maar heb je dit al omgezet in een strak online plan? Zonder dat actieplan schiet je niet uit de startblokken, en kom je tenslotte ook niet tot de juiste resultaten. Daarom willen we samen met jou naar deze doelstellingen kijken. Je hebt ongetwijfeld al een idee wat je doelstellingen zijn, maar heb je dit al omgezet in een strak online plan? Zonder dat actieplan schiet je niet uit de startblokken, en kom je tenslotte ook niet tot de juiste resultaten. Daarom willen we samen met jou naar deze doelstellingen kijken.

Hierbij zijn ook je doelgroepen belangrijk. Eens die in kaart gebracht zijn, kunnen we de verschillende decision makers van de doelgroepen bepalen. Zij hebben namelijk elk hun eigen customer journey om je product of dienst te bereiken, met heel wat online touch points.

Met welke doelstelling kunnen wij je helpen?

Laat hier je gegevens na. Wij bellen of mailen je snel.

Jouw plan, dat is ónze doelstelling

Samen met jou stippelen we een concreet online plan uit. We kijken naar je bedrijfsdoelstellingen, analyseren je doelgroepen en huidige digitale kanalen, en zoeken uit waar je grootste, online nodigen zich bevinden.

Met ons multidisciplinair team van digitale experts bieden we een brede waaier van digitale oplossingen aan:

Adverteren op social media

Hoe vaak zit jij te scrollen op een social media-kanaal? Waarschijnlijk meer dan je denkt. En je bent niet alleen. Interessante, strakke content tonen aan de juiste doelgroep op het geschikte kanaal - das wat wij doen op social media. En we kunnen het ook voor jouw bedrijf. Lees meer over social media advertising bij STRAK.

SEA of Search Engine Advertisement

Dat zijn advertenties op zoekmachines. Zodat jouw bedrijf getoond worden aan personen die zoeken naar zoekwoorden die relevant zijn voor jouw bedrijf of service. Lees meer over SEA.

Search Engine Optimalisation (SEO)

Is jouw website tiptop in orde om makkelijk gevonden en gelezen te kunnen worden door de verschillende zoekmachines? Dat is SEO-optimalisatie. Het is een combinatie van technische optimalisatie, de juiste zoekwoorden bij de goeie content, en de juiste linken. En wij helpen jou graag hiermee. Ontdek meer over SEO.

Contentplan

Met een concreet contentplan zitten alle marketeers en communicatiemensen op één lijn. Met Strak werk je een innovatief strak plan uit. Content maken vergt heel wat inspanning en tijd. Met een strak contentplan kan je hele communicatie voorbereiden en koppelen aan je doelstellingen.

Wordpress Development

Strak ontwikkelt steeds een WordPress website op maat. Die is niet enkel snel, veilig en geoptimaliseerd, maar ook nog eens future proof. Alles wat een standaard thema niet kan garanderen. Bovendien is het CMS-luik heel gebruiksvriendelijk, zodat ook niet-developers vele toepassingen gemakkelijk zelf kunnen beheren.

Wij luisteren…

Vele bedrijven zijn geholpen dankzij de bovenstaande oplossingen. Uiteraard zijn dit niet de enige oplossingen en gaan we met plezier ook andere uitdagingen aan. Zoek je dus een creatief bureau voor hulp bij jouw digitale bedrijfsdoelstellingen?

Contacteer ons

Tevreden klanten,
daar doen we het voor!

Deze klanten deden ons groeien en wij deden deze klanten groeien.