Welke zijn uw bedrijfsdoelstellingen en wat wil u er online uithalen?

Wellicht heeft u voor 2022 volop opgelijst wat u wil realiseren met uw bedrijf. Maar heeft u dit al omgezet in een strak plan voor 2022 want zonder dat actieplan komt het er niet van. We willen samen met u gaan kijken naar de doelstellingen en de doelgroepen. Eens de doel groep is kaart kunnen we aan de hand van profielen van de decision makers in uw doelgroepen de persona's bepalen die dan elk hun doelen hebben om tot uw product of dienst te bereiken, kortom de weg ligt open om een customer journey uit te werken met de diverse online touchpunts. Do you get the plan?

Wat met uw presence en propositie?

En wat met uw product of dienst en hoe dit profileren? Van branding tot het volledige webdesign. En in 2022 de hele make-over van uw brand, rebranding of opfrissing op het verlanglijstje? Strak zal ervoor zorgen dat u juiste merkpositie krijgt zodat u outstanding wordt met uw product of brand. Doelgericht de juiste beslissingen plannen in een strak designplan zodat uw presence online én offline doelgerichte resultaten oplevert.

Je websiteplannen bespreken?

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze experten? Vul het formulier in en we
contacteren je zo snel mogelijk voor een afspraak.

Contacteer ons

Uw roadmap voor 2022

Samen met jou stippelen we een concrete roadmap uit voor 2022. We kijken naar je bedrijfsdoelstellingen, analyseren je huidige digitale kanalen en zoeken uit waar je grootste, digitale nodigen zich bevinden.

Met ons multidisciplinair team van digitale experts bieden we een brede waaier van digitale oplossingen aan:

Adverteren op social media

Hoe vaak zit jij te scrollen op een social media-kanaal? Waarschijnlijk meer dan je denkt. En je bent niet alleen. Interessante, strakke content tonen aan de juiste doelgroep op het geschikte kanaal - das wat wij doen op social media. En we kunnen het ook voor jouw bedrijf.

Lees meer over social media advertising bij STRAK.

SEA of Search Engine Advertisement

Dat zijn advertenties op zoekmachines. Zodat jouw bedrijf getoond worden aan personen die zoeken naar zoekwoorden die relevant zijn voor jouw bedrijf of service.

Lees meer over SEA.

SEO of Search Engine Optimisation

Is jouw website tiptop in orde om makkelijk gevonden en gelezen te kunnen worden door de verschillende zoekmachines? Dat is SEO-optimalisatie. Het is een combinatie van technische optimalisatie, de juiste zoekwoorden bij de goeie content, en de juiste linken. En wij helpen jou graag hiermee.

Ontdek meer over SEO.

Contentplan

Met een concreet contentplan zitten alle marketeers en communicatiemensen op één lijn. Met Strak werk je een innovatief strak plan uit. Content maken vergt heel wat inspanning en tijd. Met een strak contentplan kan je hele communicatie voorbereiden en koppelen aan je doelstellingen.

Wordpress optimalisatie

Strak ontwikkelt steeds een WordPress website op maat. Die is niet enkel snel, veilig en geoptimaliseerd, maar ook nog eens future proof. Alles wat een standaard thema niet kan garanderen.

Bovendien is het CMS-luik heel gebruiksvriendelijk, zodat ook niet-developers vele toepassingen gemakkelijk zelf kunnen beheren.

CRO

Conversion Rate Optimisation als onderdeel van uw strak online plan voor 2022? Strak denkt van wel. Het inschakelen van de nodige tools, het uitwerken diverse hypothese om de concersie op uw website te verbeten door het doorvoeren van optimalisaties. Strak giet het in een concreet CRO-plan.

Lees er meer over in de case van MeetDistrict.

MeetDistrict:
Een uitgestippeld CRO traject

MeetDistrict

Voor onze klant MeetDistrict stippelenden we tijdens de pandemie een digitaal plan van A tot Z uit: Van een nieuwe website, over een update van de look & feel, tot online advertenties. Recent optimaliseerden we zelfs het conversieproces door middel van een uitgebreid CRO-traject, zodat ze met hun huidige efforts nog meer websitebezoekers zouden converteren tot waardevolle leads.

Kan je bedrijf een strak online plan gebruiken?

Laat je gegevens achter op het contactformulier hieronder en wij bellen of mailen je snel.

Tevreden klanten,
daar doen we het voor!

Deze klanten deden ons groeien en wij deden deze klanten groeien.