Adverteren? Communiceren? Marketing?  Steeds komt het er op neer dat je als bedrijf or organisatie een boodschap moet kunnen overbrengen naar de juiste doelgroep.   Helaas ben je niet de enige, door social media is het zelfs steeds moeilijker om die doelgroep te bereiken.  Er is een zondvloed aan communicatie of reclame en daarom is het van belang dat je  de juiste boodschap kan brengen, een boodschap die raakt!   Daarvoor is er een adres : STRAK reclamebureau Gent

Waarom STRAK?

STRAK is een team van gepassioneerde ontwerpers, marketeers en developers die creatief denken. Samen helpen we mensen en bedrijven met innoveren en groeien, dat door de juiste communicatie en dit dag na dag.

Vanuit ons reclamebureau in Gent bedenken we voor jou de juiste reclameboodschap, dit zowel offline als online.  Hieronder vind je de verschillende diensten die we aanbieden, zo kan je merken dat we onze klanten van a tot z kunnen begeleiden.

Teem meeting buiten in de zon

Welke diensten biedt STRAK?

Strategie & Concept : verkennen en ontdekken

Onze creatieve processen zorgen voor een duidelijke aanpak.  We identificeren de grootste struikelblokken vroeg in het creatief proces en kunnen zo een duidelijk antwoord bieden aan de meest courante vragen zoals

  • Wat zijn de doelstellingen
  • Wat zijn de verwachtingen van uw bedrijf en hoe passen de verwachtingen van uw doelpubliek hierin.
  • Met welk budget dient er rekening gehouden te worden?

Een creatieve aanpak is dus niet noodzakelijk een chaotische aanpak. Onze in-house vormgevers, ontwikkelaars en strategen weten de balans tussen creatief en functioneel perfect te bewaren.

Een belangrijk punt om mee van start te gaan is het weten wat uw gebruikers verwachten, enkel dan kan een succesvol traject worden opgezet. Relevante en meetbare gegevens verzamelen kan resulteren in een betere inzage van uw bedrijf.

Meer over strategie & concept

Branding en Content : een sterk merk blinkt uit in zijn eenvoud

Hoe gaan we te werk?  We bekijken samen met jou het doelpubliek zodat we de nodige inzichten verkrijgen.  Hierop lossen we dan onze creativiteit om een vormgeving te ontwikkelen en een beeldtaal te maken waarmee je kan communiceren met jouw doelpubliek.  

Heel praktisch gebeurt dit tijdens  meetings in Gent. Dit via brainstormsessies (in ons reclamebureau in Gent), mockups en steeds de nodige no-nonsense.   Een reclamebureau runnen is in feite een reis maken van schets naar een volwassen (digitale) identiteit.

Heb je nood aan een visuele opfrissing of merk je dat jouw identiteit niet is meeëvolueerd met jouw bedrijf?  Misschien doe je zaken nu anders? Is de markt veranderd? Lever je aanvullende diensten of heb je nieuwe producten?  Dan kan een re-branding of een volledig nieuwe branding een oplossing bieden. Een verouderde identiteit zorgt er voor dat andere bedrijven of particulieren jouw bedrijf ook als verouderd zullen zien, en dat zou jammer zijn.

Heel eerlijk en open bekijken we de huidige toestand (situation as is) en mogelijk is een kleine stijlcorrectie voldoende, een andere keer moeten we flink bijsturen.   Steeds echter vertrekken we vanuit de sterktes van het bedrijf en de manier waarop je jouw product of dienst tot bij je gebruikers of klanten brengt.

Meer over branding & content

Development : de digitale wereld staat niet stil

Bij STRAK maken we naast prachtige en heldere websites ook online omgevingen die handig in gebruik zijn, met structuur en werken! Of het nu gaat om een webshop, een campagnesite of web-platform. Wij maken alle online omgevingen op maat, jouw maat.

Bovendien waken we er steeds op dat jouw online omgeving steeds je merk en identiteit belichaamt. Onze developers werken heel nauw samen met de ontwerpers. Want een gebruiksvriendelijke én aantrekkelijke website online plaatsen is één ding. Een website bouwen die van jouw bezoekers, converterende klanten maakt is nog een ander paar mouwen. Maar wees gerust, wij doen beiden.

Goede communicatie vergt een sterke online aanwezigheid. Dit is al een tijdje niet enkel meer beperkt tot het hebben van een website. Ook de diverse social media kanalen kunnen als eindpunt dienen om uw doelgroep de nodige informatie aan te bieden 24/24 7/7.

De digitale wereld staat niet stil. Ze evolueert elke dag. Met die reden stellen we een team van experten ter beschikking die u bijstaan in het opmaken en beheren van uw social media kanalen. Deze sterke basis zorgt voor eenvoudige opvolging en voor een gemakkelijkere uitrol van diverse marketing campagnes.

Naast deze social media kanalen is een website ook een goed ankerpunt op het internet. Hiervoor kan je natuurlijk ook bij ons terecht. We vertrouwen op WordPress. Een robuust CMS dat voor ons weinig geheimen heeft. We werken voor jullie een oplossing op maatuit, volledig in lijn met uw bedrijfsidentiteit en de huidige markt.

Maar onze diensten bieden u nog meer. Zo kunnen we instaan voor technische audits, optimalisaties of doorgedreven integraties met ERP/CRM systemen.

Zoek je dus een reclamebureau in Gent voor hulp bij development van een website? Wij luisteren…

Meer over development

Onze garanties?

✅ Duidelijke oplossing

We bedenken oplossingen voor uw bedrijf met uw bedrijf. We laten u dus niet in de kou staan en begeleiden u van aanvang tot gebruik.

✅ Veiligheid en Privacy

HTTPS, GDPR en alle acroniemen op een stokje. We brengen duidelijkheid en zorgen er voor dat uw project van alle snufjes en regelgevingen wordt voorzien.

✅ Gebruiksgemak

Gebruiksgemak, zowel voor u als voor uw gebruikers. Dit is het doel zodat u uw bedrijf kan runnen zonder u zorgen te maken over uw digitale aanwezigheid.

Marketing & Conversie : wij brengen de juiste bezoekers naar jouw website

Online marketing is het brengen van extra leads en klanten via zoekmachines, websites of social media,  reclame op het internet dus. Maar het grote verschil wat een klassiek reclamebureau vroeger kon bieden is dat we hier zaken kunnen doormeten!

Stel dat we adverteren op Google dan kunnen we in de cijfers perfect zien of dat budget ook toch aanvragen heeft geleid, of zelfs tot verkopen!

Wat kan je verwachten?

✅ Meer bezoekers

Meer bezoekers is de eerste stap in een online marketing plan. Wij kijken samen met jou op welke kanalen we moeten inzetten, met andere woorden waar zitten jouw potentiële klanten? (meestal een mix van kanalen en websites).  Samen stellen we een kalender met doelstellingen op.

✅ Meer leads

Meer bezoekers voor jouw website is goed, maar wij willen uiteraard wel de juiste bezoekers. Daarom dat we in stap 1 al volop inzetten op het kiezen van de juiste kanalen.  Bezoekers zijn pas interessant als ze ook leads worden.  Vandaar onze heel sterke focus op de doelgroepen.

✅ Meer klanten

Leads binnenhalen en converteren naar klanten is de laatste stap en eentje waar we uiteraard ook op jou rekenen (van leads naar klanten is een stuk van de business), maar door middel van de juiste data kunnen we daar wel bij helpen.  Welke bezoekers bereiken we? Worden een lead? En uiteindelijk een trouwe klant?  Samen kijken we voor een maximaal resultaat.

We helpen graag met de volgende netwerken : Google,  FacebookLinkedin, …

Meer over marketing & conversie

Reclamebureau Gent : Maakt het uit of een reclamebureau regionaal is?

Is het van belang dat STRAK haar klanten helpt vanuit Gent?   Moet je dus een reclamebureau uit Gent. Op zich niet natuurlijk, maar het is wel handig als je een lokaal bureau neemt, zeker om af te spreken tijdens bepaalde fases.

Maar uiteraard hebben we klanten uit Brugge, Antwerpen, Brussel… en de rest van Vlaanderen/België.

> deze pagina heeft als focus ‘reclamebureau Gent’