Waarom STRAK?

STRAK is een team van gepassioneerde ontwerpers, marketeers en developers die creatief denken. Samen helpen we mensen en bedrijven met innoveren en groeien, door de juiste communicatie en dit dag na dag.

Vanuit ons reclamebureau in Gent bedenken we voor jou de juiste reclameboodschap: zowel offline als online. Hieronder vind je de verschillende diensten die we aanbieden. Zo kan je merken dat we onze klanten van A tot Z kunnen begeleiden.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Laat hier je gegevens na. Wij bellen of mailen je snel.

Welke diensten biedt STRAK?

Strak is een reclamebureau in Gent. We zijn gespecialiseerd in WordPress web development, branding & design en digitale marketing. Dat wil zeggen dat we bedrijven graag helpen om hun gehele online aanwezigheid op punt te stellen.

Samen met jou stippelen we een concrete roadmap uit. We kijken naar je bedrijfsdoelstellingen, analyseren je huidige digitale kanalen en zoeken uit waar je grootste, digitale nodigen zich bevinden.

Met ons multidisciplinair team van digitale experts bieden we een brede waaier van digitale oplossingen aan:

Strategie & Concept

Onze creatieve processen zorgen voor een duidelijke aanpak. We identificeren de grootste struikelblokken vroeg in het creatief proces en kunnen zo een duidelijk antwoord bieden aan de meest courante vragen, zoals: Wat zijn de doelstellingen? Wat zijn de verwachtingen? Hoe passen de verwachtingen van uw doelpubliek hierin? Welk budget is er ter beschikking?

Een belangrijk punt om mee te starten is weten wat de gebruikers willen. Zo kan een succesvol en meetbaar traject uitgestippeld worden.

Branding & Design

We bekijken samen met jou het doelpubliek, zodat we de nodige inzichten verkrijgen. Hierop lossen we dan onze creativiteit. We ontwikkelen zo een vormgeving en maken een beeldtaal waarmee je kan communiceren met jouw doelpubliek.

Heel praktisch gebeurt dit tijdens meetings in Gent via brainstormsessies, mock-ups en steeds de nodige no-nonsense. Een reclamebureau runnen is in feite een reis maken van een schets naar een volwassen (digitale) identiteit.

WordPress Web Development

We hechten veel belang om samen met onze klanten een website te bouwen op maat van hun specifieke noden en vereisten. Onze focus ligt resoluut op WordPress, waardoor we een uitgebreide expertise kunnen aanbieden.

Dankzij WordPress leveren we snelle en geoptimaliseerde websites op, met oog op vindbaarheid in zoekmachines en Google. Op maat betekent ook dat we standaard templates en onnodige plug-ins vermijden, waardoor de website future proof en veilig blijft.

Digitale Marketing

Digitale marketing is het aanreiken van digitale middelen om jouw doelstellingen te behalen. Denk maar aan extra leads en meer sales, of gewoonweg meer bekendheid van je merk of verkeer naar je website.

Van adverteren op sociale media (SMA) of op zoekmachines (SEA) tot zoekmachineoptimalisatie (SEO) en alles daar tussenin. We maken steeds campagnes op maat, of je nu een lokale chocolatier bent of een grote, internationale autoverdeler.

Reclamebureau Gent: Maakt het uit of een reclamebureau regionaal is?

Is het van belang dat STRAK haar klanten helpt vanuit Gent? Of moet je als Gents bedrijf per se een reclamebureau uit Gent raadplegen? Natuurlijk niet, maar het is wel handig als je een lokaal bureau neemt. Dat vergemakkelijkt het afspreken tijdens vele fases van een traject.

Maar uiteraard hebben we ook klanten in andere regio’s, zoals Brugge, Antwerpen, Brussel… en de rest van Vlaanderen en België. Zelfs ook buiten de landsgrenzen.

Ontdek ons Employer Branding aanbod

Inzetten op Employer Branding wordt steeds meer van belang! Je kan hier héél ver in gaan en jezelf soms in verliezen. Daarom hebben we bij STRAK enkele essentiële producten gebouwd die qua prijs/kwaliteit doen wat ze moeten doen: de bedrijfscultuur in de kijker plaatsen en openstaande vacatures ingevuld krijgen.

Employer Branding social media mockup

Ik wil social media marketing

vanaf € 1.795

Wij luisteren…

Zoek je dus een reclamebureau in Gent voor hulp bij development van een website, digitale marketing, design & branding, of strategie & concept?

Contacteer ons

Tevreden klanten,
daar doen we het voor!

Deze klanten deden ons groeien en wij deden deze klanten groeien.