Over ons

STRAK, een multidisciplinair team van experts, die steeds het beste uit jouw project halen.

En dit al voor iets meer dan 7 jaar. Wij beschikken over voltijdse Strategen, Marketeers, Producers, Vormgevers, Project Managers en Expert WordPress Ontwikkelaars en zelfs cameramannen die er alles zullen aan doen om jouw project te laten uitblinken.

Deze combinatie van deze doorgedreven technische en creatieve expertise zorgt ervoor dat je bij ons aan het juiste adres bent voor inzichten, ontwikkeling en opvolging voor een deel of het geheel van je projecten.

Als wij voor onze klanten een uitmuntend project afleveren dan hopen we op deze manier onze contributie aan een betere wereld te doen.

“Niet de grootte van de klant, maar eerder de waarde van de oplossing die we bieden, is wat ons team stimuleert en motiveert.”

Onze aanpak

We vertrekken steeds vanuit een doelstelling of het oplossen van een probleem.

Deze doelstelling/oplossing kan een grotere emotionele respons zijn (Branding/Storytelling), een verhoogde conversie van je website (Webdevelopment/Digital Marketing) een betere onboarding/gebruikerservaring (Digitale Strategie/Webdevelopment) of zelfs een betere digitale architectuur (Webdevelopment/API-integraties).

Er zal dus steeds gewerkt worden met een hoofddoelstelling en subdoelstellingen de welke zijn voortgekomen uit analyses en inventarisaties van de beschikbare data/input. We starten ieder project graag met de nodige inzichten. Zo kunnen we onderbouwd advies bieden toegepast aan de noden van het project.

Wij challengen u dus graag als klant en we verwachten natuurlijk hetzelfde van jou. Zo houden we elkaar scherp en proberen we steeds rekening te houden met de partij die niet rond de tafel zal zitten namelijk uw doelpubliek, uw gebruikers.

“De gestelde vraag is niet altijd de juiste en we werken graag vanuit een begrip van de verwachtingen. “

Onze beweegredenen

De kracht van simpliciteit, helderheid en beleving

Hiervoor steunen wij graag op de aloude “ethos, logos, pathos” niet als verkooptechniek of communicatiestrategie maar als echte intrinsieke beweegredenen. Als je op deze manier functioneert dan is het ook gemakkelijker om op die manier te werk te gaan en ook te communiceren 😉

Ethos

Klanten waar we ons voor engageren moeten we achter staan. Verantwoord ondernemen lijkt mij anno 2023 het minste wat je kan doen. Ondernemingen/organisaties/… moet hun steentje bijdragen tot een beter groter geheel.

Logos

Dit leeft heel hard bij ons. Wij geloven dat logica en simpliciteit de basis moet zijn van alles wat met structuur, inhoud en ook communicatie te maken heeft. Enkel op deze manier kunnen we complexe vraagstukken op een manier oplossen die werken en die waardevol zijn. Onze naam STRAK is het mooiste voorbeeld van dit geloof, een strak plan ifv duidelijkheid, beleving en resultaten..

Pathos

Wij zijn allemaal mensen en zijn elkaar meer dan enkel respect verplicht. (vinden wij toch) Wij zijn grote adepten van de redelijkheid in alles wat we doen. We zijn er voor elkaar zowel binnen ons team als voor onze klanten. We denken altijd mee met onze klanten, ook wanneer er geen specifieke vraag voor is. Wij willen vooruit en dat willen we ook voor onze klanten.

M.a.w. de essentie laten spreken

Niet louter visueel maar voornamelijk inhoudelijk, strategisch en functioneel. Inhoud, vorm en functie optimaal inzetten in dienst van jouw project, doelstellingen. Meer impact door minder ruis.

“Keep it Simple, Seriously ;)”

Onze inzet

Wij staan voor transparantie, oprechte menselijkheid, wederzijds
respect en open communicatie.

Aangevuld met het vrijblijvend delen van kennis en een duidelijk uitgesproken  intentie zorgt dit voor de optimale basis van een succesvolle samenwerking met al onze klanten.

Puntjes op de i – altijd!

Ons vakmanschap ligt ons nauw aan het hart. Met passie passen wij deze toe op jouw project. Als we ergens onze tanden in zetten dan moet het goed zijn, punt.

“Deliver more than expected!”

Persoonlijke service,
omdat het er toe doet!

Wij halen vreugde uit onze klanten te helpen. Kritisch Luisteren, doordacht challengen, intens samenwerken, proactief opvolgen,… Zo lang we maar ons steentje kunnen bijdragen om onze klanten een stap vooruit te helpen.

“Strive not to be a success, but rather to be of value.”