Versterk, groei en transformeer met STRAK advies of opleidingen

Je KMO doen groeien en versterken met STRAK advies op maat of een opleiding die jouw interesse wekt? Bekijk dan zeker de voordelen van de KMO-Portefeuille. Misschien komt jouw bedrijf wel in aanmerking voor een advies- of opleidingssubsidie tot 40%.

STRAK is geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille onder registratienummer DV.A231758 voor advies en DV.O232735 voor opleiding.

Zowel Adviezen, Strategie en Opleidingen komen in aanmerking voor de KMO-Portefeuille.

Wat is de KMO-portefeuille?

De KMO-portefeuille is een subsidiemaatregel van de Vlaamse Overheid, waarbij KMO’s kunnen genieten van een financiële tegemoetkoming bij aankoop van adviezen en opleidingen bij een erkend dienstverlener. Wij dus ;-).

Komt mijn bedrijf in aanmerking voor de KMO-portefeuille?

Voldoet je onderneming aan onderstaande 5 punten zoals aangegeven door de Vlaamse Overheid? Dan komt jouw bedrijf misschien in aanmerking om gebruik te maken van de voordelen van de KMO-Portefeuille.

  • Je onderneming is een KMO volgens de Europese KMO-definitie. Zo ben je een KMO met minder dan 250 werknemers én met een jaaromzet van minder dan € 50 miljoen óf een balanstotaal van minder dan € 43 miljoen.
  • Je onderneming is een handelsvennootschap met een aanvaardbare rechtsvorm.
  • Je onderneming is gevestigd in het Vlaams Gewest.
  • Je bent actief in de privésector. De participatie van een administratieve overheid in uw onderneming is minder dan 25 procent.
  • Je onderneming heeft een aanvaardbare hoofdactiviteit zoals wettelijk omschreven.

Welke stappen moet ik ondernemen?

  • De aanvraagprocedure voor de KMO-portefeuille gebeurt volledig digitaal. Als je voor de eerste keer een subsidieaanvraag wil doen, moet je je onderneming eerst hier registreren.
  • Elke subsidieaanvraag gebeurt online nadat je een overeenkomst voor advies of opleiding hebt afgesloten met je ons.
  • Elke subsidieaanvraag moet ten laatste 14 dagen na de startdatum van de prestaties zijn ingediend.