Social Media, daar zetten we op in!

Jouw Employer Branding video is slechts één enkele schakel in een volledig Employer Branding proces. Deze video en andere content zoals vacatures moeten ook duurzaam verspreid worden en jouw gewenste doelgroep bereiken. Daarvoor kan je beroep doen op onze digitale marketeers. Zij helpen jouw Employer Branding boodschappen optimaal in te zetten. Dat doen ze op verschillende sociale mediakanalen zoals LinkedIn, Facebook en Instagram.

Voordat we campagnes opzetten moeten we er natuurlijk voor zorgen dat de data die deze genereren optimaal opgevangen worden. Dit zowel voor als achter de schermen. De gebruikerservaring bepaalt of je als gebruiker je data wenst achter te laten. De verschillende pixels en cookies zorgen ervoor dat we inzichten (mogen) krijgen.

Social Media campagne(s)

Employer Branding social mockup

Als er een landingspagina of jobswebsite beschikbaar is, kunnen we aan de slag gaan met de setup, creatie en configuratie van de campagnes, waarin jouw Employer Branding video centraal staat.

Hieronder vallen advertentiecampagnes, alsook en posts & ads voor op jouw sociale mediakanalen. De content voor deze posts & ads zijn jouw openstaande vacatures en afgeleiden van jouw Employer Branding video.

vanaf € 1.795/maand (Excl. BTW)*

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Hoe komen we aan deze prijs?

Deze prijs is gebaseerd op het principe van diverse campagnes om 5 specifieke vacatures jobs te promoten. Dit kan natuurlijk per klant variëren. Voor meer vacatures te promoten maken we dan een offerte op maat.

  • Inbegrepen
  • 3 maanden doorlooptijd
  • 5 posts & 5 ads op Facebook (maandelijks)
  • 5 posts & 5 ads op Instagram (maandelijks)
  • 5 posts & 2 ads op LinkedIn (maandelijks)
  • Niet inbegrepen
  • Maandelijks mediabudget**: € 750,00
    (Niet inbegrepen in dit voorstel)

Na 3 maanden wordt er standaard ook 1 rapport voorzien. Dit wordt tijdens een debriefmoment samen met de klant besproken.

* De voorgestelde prijs is enkel van toepassing bij een afname van 3 maanden.

** Het minimum mediabudget is adviserend en wordt niet voorgeschoten door STRAK en is niet meegerekend in ons voorstel.

Kunnen wij je helpen met nieuw talent te vinden?

Vul hier je gegevens in. Zo neem je de eerste stap naar ingevulde vacatures!

Ontdek ons Employer Branding aanbod

Employer Branding is een brede verzamelterm van alle inspanningen waarbij je jouw bedrijfscultuur in de kijker plaatst om openstaande vacatures in te vullen. Ons huidige aanbod vertaalt zich in drie specifieke inspanningen:

Employer Branding social media mockup

Ik wil social media marketing

vanaf € 1.795

Tevreden klanten,
daar doen we het voor!

Deze klanten deden ons groeien en wij deden deze klanten groeien.