Workshops

STRAK biedt verschillende soorten workshops en trainingen aan over diverse topics. In ons aanbod hebben we een aantal vaste trainingen, de meeste workshops en opleidingen verzorgen wij op maat.

Kennisverrijking en het opbouwen van kennis over digitale marketingkanalen staan hierbij centraal. Voor iedere sessie geldt dat deze to-the-point zijn en praktijkgericht, zodat de deelnemers na afloop direct aan de slag kunnen gaan met de verkregen tips & tricks.

Social Media workshops

Hoe zet ik social media in voor mijn merk of organisatie? Dat is zo ongeveer de vraag die het meest gesteld wordt. In een workshop of opleiding op maat leggen we uit hoe social media praktisch ingezet kan worden.

Tijdens deze workshops geven we de aanwezigen de nodige inzichten om direct met onze tips & tricks aan de slag te gaan. Past zo’n workshop binnen jouw bedrijf? Neem dan alles de bliksem contact met ons op.

We delen graag onze ervaring. Dit via inter-company workshops en training gemaakt op maat.

Digital Marketing workshops

Digitale marketing is onmisbaar binnen een professionele bedrijfsvoering. Dat weet iedereen. Maar hoe haal je het optimale uit bijvoorbeeld Google Adwords, Google Analytics of E-mailmarketing? Hoe zorg je ervoor dat je website goed gevonden wordt? En bovendien, wat kan het opleveren? Er valt heel wat te leren op het gebied van digitale marketing.

Binnen ons aanbod op maat, voorzien we workshops voor organisaties en merken die startende zijn en tevens voor organisaties en merken die op zoek zijn naar gevorderde trainingen. Bekijk hier ons aanbod of neem contact op voor een workshop op maat.

  • Hoe Google Ads inzetten voor mijn bedrijf of organisatie? (beginner)
  • Hoe Google Ads inzetten voor mijn bedrijf of organisatie? (gevorderde)
  • Hoe met Google Analytics aan de slag gaan? Meten = weten
  • Hoe e-mailmarketing inzetten via Mailchimp?

Informatie & inspiratiesessies

Wil je de kennis van je team tijdens een korte sessie bijspijkeren of ze gewoonweg inspireren?
Dat kan! Wij organiseren sessies op maat waarbij kennis kort & krachtig wordt gedeeld.

Denk aan lunchbreaksessies, sessies van een dagdeel of sessies op een externe locatie waarbij culinair genot wordt gecombineerd met kennisdeling.