WordPress

WordPress blijft een go-to CMS voor zowel de beginnende blogger als de doorgewinterde ontwikkelaar. Waar velen deze stelling met enige twijfel zullen lezen geloven wij steevast in de flexibiliteit van het platform. Net zoals Joomla, Drupal en andere CMS’en is WordPress op PHP gebaseerd. Dit laat ons toe met een doorgedreven kennis van PHP het CMS te ontleden en naar onze hand te zetten voor elk project.

Onze ontwikkelaars volgen een stel regels die we zelf hebben samengevoegd om zo elk project perfect te kunnen ontleden en de noden ervan te kunnen identificeren.

Deze regels volgen enkele hoofdthema’s

  • schaalbaarheid
  • veiligheid
  • standardisatie

Met deze aanpak kunnen we elk project het perfecte jasje aanmeten.

Een WordPress thema

Een WordPress thema bevat je volledige bedrijfsidentiteit. Doorgedreven analyse van je verwachtingen worden naadloos omgezet in functionele structuren waarmee je eenvoudig je website beheert en waar je gebruikers de relatie met je bedrijf meteen herkennen.

Onze thema’s worden op maat gemaakt. Je bent er zeker van dat je een unieke visuele ervaring krijgt aangemeten. Zo blijft je je concurrenten steeds een stapje voor.

Een WordPress plugin

Een WordPress plugin op maat? Geen probleem. Specifieke functionaliteit of een uitbreiding van jouw eigen diensten. Bij STRAK kan je terecht voor een functionele analyse zowel als uitwerking van je plugin. We gaan zelfs zo ver om je een oplossing aan te bieden waarmee je je plugin up-to-date kan houden en je je gebruikers steeds de laatste optimalisaties kan aanbieden.

Overtuigd van de kracht en functionaliteiten van WordPress? Neem dan contact met ons op.