UX & Web Development

WordPress websites zoals je ze nog nooit gezien hebt.

Bij STRAK maken we naast prachtige en heldere websites ook online omgevingen die handig in gebruik zijn! Of het nu gaat om een webshop, een campagne website of web-platform? Wij maken alle online omgevingen op maat van je producten of diensten en je doelgroep en dit op basis van WordPress.

Bovendien waken we erop dat je online omgeving steeds je merk en identiteit belichaamt. Zo werken onze developers tijdens ieder project heel nauw samen met onze ontwerpers.

Een gebruiksvriendelijke én aantrekkelijke website online plaatsen is één ding. Een website bouwen die van jouw bezoekers, converterende klanten maakt is nog een ander paar mouwen. Maar wees gerust, wij doen beiden.

Schrijf je in voor een gratis adviserend gesprek!
Development

Technische expertise voor elk project

Goede communicatie vergt een sterke online aanwezigheid. Dit is al een tijdje niet enkel meer beperkt tot het hebben van een website. Ook de diverse social media kanalen kunnen als eindpunt dienen om jouw doelgroep de nodige informatie aan te bieden 24/24 7/7.

De digitale wereld staat niet stil. Ze evolueert nog elke dag. Met die reden stellen we een team van experten ter beschikking die je bijstaan in het opmaken en beheren van je social media kanalen. Deze sterke basis zorgt voor eenvoudige opvolging en voor een gemakkelijkere uitrol van diverse marketing campagnes.

Naast deze social media kanalen is een website ook een goed ankerpunt op het internet. Hiervoor kan je natuurlijk ook bij ons terecht. Bij STRAK vertrouwen we op WordPress.

Maar onze diensten bieden je nog meer. Zo kunnen we instaan voor technische audits, optimalisaties of doorgedreven integraties met ERP/CRM systemen.

WordPress op maat

WordPress is een een robuust CMS dat voor ons weinig geheimen heeft. Het blijft dan ook een go-to CMS voor zowel de beginnende blogger als de doorgewinterde ontwikkelaar.

Waar velen deze stelling met enige twijfel zullen lezen geloven wij steevast in de flexibiliteit van het platform. We werken voor jullie een oplossing op maat uit, volledig in lijn met je bedrijfsidentiteit en de huidige markt.

Ontdek hier meer over onze WordPress expertise.

Onze garanties?

✅ Duidelijke oplossing

We bedenken oplossingen voor je bedrijf én met je bedrijf. We laten je dus niet in de kou staan en begeleiden je van aanvang tot gebruik.

✅ Veiligheid en Privacy

HTTPS, GDPR en alle acroniemen op een stokje. We brengen duidelijkheid en zorgen er voor dat jouw project van alle snufjes en regelgevingen wordt voorzien.

✅ Gebruiksgemak

Gebruiksgemak, zowel voor jezelf als voor je gebruikers. Dit is het doel zodat jij, jouw bedrijf kan runnen zonder je zorgen te maken over jouw digitale aanwezigheid.

Schrijf je in voor een gratis adviserend gesprek!