Online Marketing & conversie

Wij brengen de juiste bezoekers naar jouw website.

Online marketing heeft als doel meer klanten te bereiken via zoekmachines, websites of social mediakanalen. Een mooie en functionele website is niet voldoende. Je moet er ook in slagen om de juiste mensen naar je website te krijgen en ze vervolgens doen converteren. Wij helpen je maar al te graag het pad van conversie te bewandelen.

Online marketing

Waar blinken wij in uit?

🎯 Online Advertising

Wij zetten de juiste kanalen in om de meest interessante bezoekers aan te trekken voor. Steeds op maat, afhankelijk van je onderneming en je doelstellingen. Zo behalen we een maximaal resultaat.

✍️ Content Marketing

We staan klaar om voor jouw bedrijf online content te creëren, te distribueren via jouw kanalen en te meten om tot nieuwe inzichten te komen.

👥 Sociale media

Hoe zet je sociale media slim in, zodat het voor je merk of bedrijf gaat werken? Wij helpen je om de juiste mix te bepalen en het maximale te halen uit de voor jou relevante netwerken.

Wat kan je verwachten?

✅ Meer bezoekers

Meer bezoekers bereiken is de eerste stap in online succes, dit kan via verschillende kanalen. Wij begeleiden jou in het kiezen van de meest relevante kanalen voor jouw bedrijf (meestal een mix) en het opstellen van een kalender met bijhorende doelstellingen.

✅ Meer leads

Meer bezoekers voor jouw website is de eerste stap, maar wij willen uiteraard wel de juiste bezoekers. Daarom dat we in stap 1 al de basis leggen om effectief te werken naar meer leads door de keuze van de juiste doelgroepen.

✅ Meer klanten

Leads binnenhalen en converteren naar klanten is de laatste stap en eentje waar we uiteraard ook op jou rekenen. Maar op basis van data-analyse uit stap 1 en stap 2 kunnen we ook hier zoveel mogelijk bijsturen naar een beter resultaat. Het maximale resultaat en altijd ROI-gedreven.

Schrijf je in voor een gratis adviserend gesprek!

Welke netwerken zetten we daarvoor in?