Workshops

STRAK biedt verschillende soorten workshops en trainingen aan over diverse topics. In ons aanbod hebben we een aantal vaste trainingen, de meeste workshops en opleidingen verzorgen wij op maat.

Kennisverrijking en het opbouwen van kennis over digitale marketingkanalen staan hierbij centraal. Voor iedere sessie geldt dat deze to-the-point zijn en praktijkgericht, zodat de deelnemers na afloop direct aan de slag kunnen gaan met de verkregen tips & tricks.

Aanbod workshops

Social Media

Hoe zet ik social media in voor mijn merk of organisatie? Dat is zo ongeveer de vraag die het meest gesteld wordt. In een workshop of opleiding op maat leggen we uit hoe social media praktisch ingezet kan worden.

Tijdens de workshop geven we de aanwezigen de nodige inzichten en handvaten. Na afloop kunnen de deelnemers concreet aan de slag. Past zo’n workshop binnen jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een workshop op maat op of bekijk het aanbod aan trainingen.

  • Social Media voor beginners
  • Social Media voor pro’s
  • Hoe Social Media inzetten voor mijn zaak?
  • Hoe Facebook Ads inzetten om jouw potentiële doelgroep te bereiken?
  • Hoe Social Ads inzetten voor mijn bedrijf of organisatie?
  • Social Media: van strategie tot plan.

Digital marketing

Digitale marketing is onmisbaar binnen een professionele bedrijfsvoering. Dat weet iedereen. Maar hoe haal je het optimale uit bijvoorbeeld Google Adwords, Google Analytics of E-mailmarketing? Hoe zorg je ervoor dat je website goed gevonden wordt? En bovendien, wat kan het opleveren? Er valt heel wat te leren op het gebied van digitale marketing.

Binnen ons aanbod op maat, voorzien we workshops voor organisaties en merken die startende zijn en tevens voor organisaties en merken die op zoek zijn naar gevorderde trainingen. Bekijk hier ons aanbod of neem contact op voor een workshop op maat.

  • Hoe Google Ads inzetten voor mijn bedrijf of organisatie? (beginner)
  • Hoe Google Ads inzetten voor mijn bedrijf of organisatie? (gevorderde)
  • Hoe met Google Analytics aan de slag gaan? Meten = weten
  • Hoe e-mailmarketing inzetten via Mailchimp?

Informatie & inspiratiesessies

Wil je de kennis van je team tijdens een korte sessie bijspijkeren of inspireren? Dat kan! STRAK organiseert sessies op maat waarbij kennis kort & krachtig wordt gedeeld.

Denk aan lunchbreaksessies, sessies van een dagdeel of sessies op een externe locatie waarbij culinair genot wordt gecombineerd met kennisdeling.

Lunchboxsessies

Je wilt graag op de hoogte blijven van de actuele zaken op het gebied van online marketing, maar vaak zitten je dagen al propvol. Onze lunchboxsessies combineren de lunch met een korte, praktische inspiratiesessie.

Kennisdeling en praktische, toepasbare tips staan centraal. Terwijl jij geniet van een heerlijke, originele lunch, praten wij je bij. Na de sessie ga je naar huis met een pak aan praktische inzichten en een volle maag.