Is het design van je merk of website belangrijk?

Absoluut. Het design van je logo en website is vaak de eerste kennismaking met je merk. En die eerste indruk maken we het liefst onvergetelijk. Wij ontwerpen, in samenspraak met jullie, een logo, website waarvan je niet kan wachten het aan de hele wereld te showen.

Je merk centraal.

Een branding en design traject begint steeds met te luisteren: Wat is de essentie van je merk? Wat verwacht jullie doelgroep? Past een speels, stoere of zelfs wat saaiere stijl/tone ov voice? Of ga je eerder voor stijlvol en elegant? (of één van de andere duizenden mogelijkheden en combinaties?)

We luisteren naar wie jullie zijn en waar jullie voor staan, en wat jullie zeker niet zijn. Als jullie geen idee hebben waar te beginnen, brainstormen we -met veel plezier- luidop mee.

Daarna beginnen onze designers doing their magic. Kleuren, fonts, alignering… Wist je dat een witruimte meer of minder een wereld van verschil kan betekenen? Echt waar.

Al interesse?

Benieuwd naar de kracht van branding & design? Vul het formulier in en onze experts contacteren je zo snel mogelijk voor een afspraak.

Contacteer ons

Wij helpen je merk in een sterk
visueel verhaal met impact te vertalen!

Zin om samen te werken? Laat je gegevens achter op het contactformulier hieronder en wij bellen of mailen je snel.

Klinkt het nu nog beter?

Laten we dan snel afspreken om een creatieve brainstorm voor jouw bedrijf op de planning te zetten.

Contacteer ons

Samenwerken met STRAK, dat is…

Goeie communicatie, daar begint alles mee. Als je hieronder je contactgegevens achterlaat, bellen of mailen wij je snel voor een eerste afspraak. Daarin luisteren we vooral: wat doet jullie bedrijf, wat doen jullie nu al van marketing en wat nog niet? Waar willen jullie graag op inzetten? En dan vullen wij aan met onze expertise: welke kanalen zijn voor jullie interessant? Welke doelgroepen kunnen aangesproken worden? Wat is haalbaar, wat is dat niet? Zijn er quick wins?

Een strak plan. Als we effectief gaan samenwerken, krijgen jullie een offerte op maat. Die komt nooit zomaar uit de lucht vallen, maar is het resultaat van een of meerdere meetings. Het is een duidelijk overzicht van wat wij gaan doen voor jullie. En geloof ons, het is een strak plan.