Ben je hier
via Google?

Dan is de kans groot dat je zocht naar “online reclame”, ons best-scorende zoekwoord voor onze Google Ads. Liefst 37% van onze klikken komt via dit zoekwoord.

Of kwam je
via sociale media?

Voor STRAK adverteren we op Facebook, LinkedIn en Instagram, steeds naar een specifieke doelgroep. Bij Facebook hebben we de hoogste doorklikpercentage (CTR) en de laagste kost per klik (CPC), dus zetten we daar het meest op in.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Laat hier je gegevens na. Wij bellen of mailen je snel met een antwoord!

En dat kunnen we ook voor jou doen!

Strak is een creatief bureau uit Gent. We zijn gespecialiseerd in digitale marketing, maar ook in web development en branding & design. Kortom: We helpen bedrijven graag om hun volledige online aanwezigheid op punt te stellen. Voor een lokale chocolatier of een internationale autoverdeler, we maken steeds campagnes op maat. Laten we ons marketingluik even met enkele afkortingen voorstellen:

Social Media Advertisement (SMA)

Hoe vaak zit jij te scrollen op verschillende sociale mediakanalen? Ongetwijfeld veel meer dan je denkt. En je bent niet alleen.
Interessante, strakke content tonen aan de juiste doelgroep op het geschikte kanaal - dat is wat wij doen op social media. En dat kunnen we samen ook doen voor jouw bedrijf.

Search Engine Advertisement (SEA)

Dat zijn advertenties op zoekmachines zoals Google of Bing. Zo wordt jouw bedrijf getoond aan personen die zoeken naar zoekwoorden die relevant zijn voor jouw bedrijf of service. Geef toe: Als je een antwoord zoekt, open je toch eerst Google? Dat doen je klanten dus ook. Jouw product is het antwoord op hun vraag of behoefte.

Search Engine Optimalisation (SEO)

Is jouw website tiptop in orde om makkelijk gevonden en gelezen te kunnen worden door de verschillende zoekmachines? Dat is SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Het is een combinatie van technische optimalisatie, de juiste zoekwoorden bij de goede content, en de juiste linken. Wij helpen jou graag met duurzame langetermijnsoplossing.

Ontdek ons Employer Branding aanbod

Inzetten op Employer Branding wordt steeds meer van belang! Je kan hier héél ver in gaan en jezelf soms in verliezen. Daarom hebben we bij STRAK enkele essentiële producten gebouwd die qua prijs/kwaliteit doen wat ze moeten doen: de bedrijfscultuur in de kijker plaatsen en openstaande vacatures ingevuld krijgen.

Employer Branding social media mockup

Ik wil social media marketing

vanaf € 1.795

Wij luisteren…

Vele bedrijven zijn geholpen dankzij de bovenstaande oplossingen. Uiteraard zijn dit niet de enige oplossingen en gaan we met plezier ook andere uitdagingen aan. Zoek je dus een creatief bureau voor hulp bij jouw digitale bedrijfsdoelstellingen?

Contacteer ons

Tevreden klanten,
daar doen we het voor!

Deze klanten deden ons groeien en wij deden deze klanten groeien.