Kwam je op deze pagina terecht via Google?

Dan is de kans groot dat je zocht naar “online reclame”, dat is ons best-scorende zoekwoord voor onze Google Ads. Maar liefst 37% van onze klikken komt via dit zoekwoord.

Ben je hier beland via social media?

Dan was dat via Facebook, LinkedIn, of Instagram. Voor STRAK adverteren we op deze drie kanalen, steeds naar een specifieke doelgroep. Bij Facebook hebben we de hoogste doorklikpercentage (CTR) en de laagste kost per klik (CPC), en dus zetten we daar het meest op in.

STRAK Newsflash

"Voor onze klant Newsweek deden we via onze SEA en social media campagnes het aantal websitebezoekers groeien met 63%. Door deze campagnes verhoogden we het aantal sales ook nog eens met 24,7%."

Al interesse?

Benieuwd naar de mogelijkheden van digitale marketing? Vul het formulier in en onze experts contacteren je zo snel mogelijk voor een afspraak.

Contacteer ons

En dat kunnen we ook voor jou doen!

Strak is een reclamebureau in Gent. We zijn gespecialiseerd in online marketing (en web development en design). Dat wil zeggen dat we bedrijven graag helpen om hun online aanwezigheid op punt te stellen. Van een lokale chocolatier tot internationale autoverdeler, we maken steeds campagnes op maat.

Adverteren op social media

Hoe vaak zit jij te scrollen op een social media-kanaal? Waarschijnlijk meer dan je denkt. En je bent niet alleen. Interessante, strakke content tonen aan de juiste doelgroep op het geschikte kanaal - das wat wij doen op social media. En we kunnen het ook voor jouw bedrijf. Neem contact op met één van onze experten en kom meer te weten over social media adverstising bij Strak.

SEA of Search Engine Advertisement

Dat zijn advertenties op zoekmachines. Zodat jouw bedrijf getoond worden aan personen die zoeken naar zoekwoorden die relevant zijn voor jouw bedrijf of service. Contacteer onze experten en kom alles te weten over SEA.

SEO of Search Engine Optimisation

Is jouw website tiptop in orde om makkelijk gevonden en gelezen te kunnen worden door de verschillende zoekmachines? Dat is SEO-optimalisatie. Het is een combinatie van technische optimalisatie, de juiste zoekwoorden bij de goeie content, en de juiste linken. En wij helpen jou graag hiermee. Contacteer onze experten en krijg je eerste SEO analyse.

Kan je bedrijf een extra online marketing impuls gebruiken?

Laat je gegevens achter op het contactformulier hieronder en wij bellen of mailen je snel.

Inspireren en kennis delen dat doen we graag!

Case - ultimmo

De juiste vastgoedklanten via Online Ads in onze handen

Lees meer

Case - teak deco

Facebook Ads en Google Ads uit het juiste hout gesneden

Lees meer

Blog - native advertising

Wat is native advertising en wat zijn de voordelen?

Lees meer

Klinkt het nu nog beter?

Laten we dan snel afspreken om een creatieve campagne voor jouw bedrijf uit te werken.

Contacteer ons

Tevreden klanten, daar doen we het voor!

Deze klanten deden ons groeien en wij deden deze klanten groeien.

Samenwerken met STRAK, dat is…

Goeie communicatie, daar begint alles mee. Als je hieronder je contactgegevens achterlaat, bellen of mailen wij je snel voor een eerste afspraak. Daarin luisteren we vooral: wat doet jullie bedrijf, wat doen jullie nu al van marketing en wat nog niet? Waar willen jullie graag op inzetten? En dan vullen wij aan met onze expertise: welke kanalen zijn voor jullie interessant? Welke doelgroepen kunnen aangesproken worden? Wat is haalbaar, wat is dat niet? Zijn er quick wins?

Een strak plan. Als we effectief gaan samenwerken, krijgen jullie een offerte op maat. Die komt nooit zomaar uit de lucht vallen, maar is het resultaat van een of meerdere meetings. Het is een duidelijk overzicht van wat wij gaan doen voor jullie. En geloof ons, het is een strak plan.