WordPress

WordPress blijft een go-to CMS voor zowel de beginnende blogger als de doorgewinterde ontwikkelaar. Waar velen deze stelling met enige twijfel zullen lezen geloven wij steevast in de flexibiliteit van het platform. Net zoals Joomla, Drupal en andere CMS’en is WordPress op PHP gebaseerd. Dit laat ons toe met een doorgedreven kennis van PHP het CMS te ontleden en naar onze hand te zetten voor elk project.

Onze ontwikkelaars volgen een stel regels die we zelf hebben samengevoegd om zo elk project perfect te kunnen ontleden en de noden ervan te kunnen identificeren.

Deze regels volgen enkele hoofdthema’s

  • schaalbaarheid
  • veiligheid
  • standardisatie

Met deze aanpak kunnen we elk project het perfecte jasje aanmeten.

Een WordPress thema

Een WordPress thema bevat uw volledige bedrijfsidentiteit. Doorgedreven analyse van uw verwachtingen worden naadloos omgezet in functionele structuren waarmee u eenvoudig u website beheerd en waar u gebruikers de relatie met uw bedrijf meteen herkennen.

Onze thema’s worden op maat gemaakt. U bent er zeker van dat u een unieke visuele ervaring krijgt aangemeten. Zo blijft u uw concurrenten steeds een stapje voor.

Een WordPress plugin

Een WordPress plugin op maat? Geen probleem. Specifieke functionaliteit of een uitbreiding van uw eigen diensten. Bij STRAK kan u terecht voor een functionele analyse zowel als uitwerking van uw plugin. We gaan zelfs zo ver om u een oplossing aan te bieden waarmee u uw plugin up-to-date kan houden en u uw gebruikers steeds de laatste optimalisaties kan aanbieden.