Branding & design

Een sterk merk blinkt uit in zijn eenvoud.

Voor vele bedrijven is een uitbundige merkidentiteit een brug te ver. Simpele vormgeving en duidelijke teksten zijn hiervoor veelal een beter alternatief.

Allereerst leren we jou, je markt en je doelpubliek beter kennen om zo de nodige inzichten te krijgen. Vervolgens leggen we deze samen met onze creativiteit en bekomen we zo een vormgeving en een beeldtaal die de verwachtingen van je doelpubliek volledig inlost. Via brainstormsessies, mockups en een flinke dosis gezond verstand leggen we samen de reis af van schets naar een volwassen digitale identiteit.

Branding

Heb je nood aan een visuele opfrissing of merk je dat jouw identiteit niet is mee geƫvolueerd met jouw bedrijf? Dan kan een re-branding hiervoor een oplossing bieden.

Het re-branden van een bedrijf kan een groot spectrum gaan bespelen. Soms is een kleine stijlcorrectie reeds voldoende, een andere keer moet het merk een andere richting worden gegeven.

De basis principes blijven echter dezelfde. Zorg ervoor dat je merkidentiteit een verlengde is van je bedrijf en de manier waarop je jouw product of dienst tot bij je gebruikers brengt.

Branding

(Content) Design

Elk woord of elke afbeelding die je in je communicatie gebruikt, geeft een stukje van jouw bedrijf weer. Daarom is het belangrijk om telkens professioneel en consistent te communiceren. Hiervoor hanteert STRAK een reeks methodes waarbij we je voorzien van tekst en beeldvorming.Ā  Dit voor je gehele communicatie. Onze vormgevers creĆ«ren aan de hand van jouw bedrijfs-DNA elk drukwerk of design.

Daarnaast kan je om testimonials of extra beeldmateriaal aan te maken ook gebruik maken van de diensten van onze huisfotograaf. We komen hiervoor ter plaatse of maken gebruik van onzeĀ studio-corner.