STRAK Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Bitbucket Left Right

Diensten

Digitaal, traditioneel of iets dat nog niet bestaat. Geen probleem.
Wij denken en doen er alles aan om je merk of bedrijf de visibiliteit te geven die het verdient.

Strategie & concept

Geen helder concept zonder een doordachte strategie. Geen doordachte strategie zonder een helder concept. Onze expertise stelt ons in staat om telkens naar creatieve en intelligente oplossingen te zoeken om van jouw project een succesverhaal te maken. Samen met onze klanten realiseren wij straffe belevenissen mét doordachte strategie en helder concept.

Meer lezen

Branding & content

Jouw merk of bedrijf versterken. Dit door een visuele en inhoudelijke make-over of een gloednieuw idee. Door onze creativiteit en ervaring toe te leggen op jouw project, zorgen we ervoor dat je bedrijf of merk staat als een huis, een prachtig huis. STRAK gaat telkens voor een visuele creatie voor elke drager, zowel online als offline.

Meer lezen

Development

Een bedrijfs- of campagne-website is cruciaal in de merkbeleving. We verzorgen het design en de ontwikkeling op maat, jouw maat. We kiezen hier resoluut voor een Open Source benadering. Profiteer zo van de expertise die de ondersteunende gemeenschap te bieden heeft.

Meer lezen

Marketing & conversie

Het uittekenen en uitzetten van de juiste marketingkoers voor jouw merk of bedrijf, is waar we iedere dag voor gaan. Afhankelijk van je bedrijf en je doelstellingen, helpen we je de juiste kanalen in te zetten en interessante bezoekers aan te trekken. Dit om een maximaal resultaat te behalen. Daar waar nodig ondersteunen we bij de praktische uitvoering ervan en wijzen we je de juiste weg.

Meer lezen

Vertel ons over jouw project

Contacteer ons

Of het nu over een identiteit,
campagne of website gaat, wij maken jouw merk
zichtbaar, relevant en effectief.