We Media

Beheren en delen van informatie dankzij de juiste tool.

Wie is We Media?

We Media vertegenwoordigt de Belgische uitgevers van magazines, gratis pers en kranten. Het biedt zijn leden een brede waaier aan ondersteunende diensten en promoot en verdedigt hun belangen.

Vraag van de klant

We Media zocht een manier om hun 5 departementen de mogelijkheid te geven om niet enkel informatie en kennis onderling te delen maar ook hun doelpubliek te voorzien van nieuws. Aangezien de 5 departementen elk budgetonafhankelijk werken was er ook een nood aan enig individuele belissingsmogelijkheden.

Wat heeft Strak verwezenlijkt?

Het dynamische logo, ontworpen door Hoet&Hoet, weerspiegelt het aanpassingsvermogen van (digitale) media, en aan dialoog. Hierbij werd rekening gehouden met de responsiveness van het logo, de huisstijl kleuren, en het vette font. Dat laatste zorgt voor een robuust all round feeling doorheen de website.

Om het gebruiksgemak voor de beheerders te bevorderen voorzien we één website die als startpunt dient voor de verschillende departementen. Elk departement is via een subsite voorzien van eigen logo, menu en berichtgeving én bovendien apart beheerbaar is.
De nieuwsitems van de verschillende subsites worden samengebracht op de overkoepelende site van We Media.

Eindresultaat?

Een gebruiksvriendelijke website voor zowel bezoeker als beheerders. Elk departement kan inloggen op de eigen subsite om van hieruit zijn doelgroep aan te spreken met de nodige informatie en relevante posts.