Vectis

Investeren in straffe branding en digitale aanpak

Wie is Vectis?

Vectis Private Equity is een onafhankelijk investeringsfonds dat investeert in veelbelovende ondernemingen met een sterk en ambitieus management.

Via een persoonlijke en resultaatsgerichte aanpak streeft Vectis naar een nauw partnership met z’n participaties, steunend op onze ondernemersmentaliteit en een sterk betrokken mentaliteit.

Vectis homepage

Vraag van de klant

Vectis kwam bij ons terecht met de vraag om een visueel tijdloze en gemakkelijk beheerbare website te ontwikkelen. De nieuwe website moest een toonaangevend voorbeeld worden binnen de business niche waarin Vectis actief is.

Naast het etaleren van de participaties van Vectis en de mogelijkheid om diverse aankondigen te doen was het belangrijk om de manier van werken en de filosofie van Vectis op een duidelijke manier weer te geven.

Participatie

De gebruikte typografie zorgt
voor de juiste uitstraling
en speelt perfect in op de
zakelijke context.
___

vectis

Wat heeft STRAK verwezenlijkt?

Er was nog niet echt een huisstijl van Vectis beschikbaar. Dit gaf ons de vrijheid om zelf lettertypes en layouts te introduceren om optimaal op de business sfeer in te spelen waarin Vectis actief is. We werken verhalend doorheen de informerende pagina’s, afgewisseld met diverse call to actions ifv de vooropgestelde conversiedoelen. Voor de participaties hanteren we een vast stramien zodat de info per participatie gemakkelijker op te nemen is.

Het beheer van de website werd in WordPress ontwikkeld. De expertise van STRAK laat toe dit CMS volledig aan te passen aan de wensen van de klant. Bepaalde content wordt als “custom post types” voorzien zodat het beheer van die content gecentraliseerd blijft maar op diverse pagina’s inzetbaar is. Zoals bijvoorbeeld getuigenissen, referenties en call to actions.

Deze functionaliteit zorgt voor de grootst mogelijke gebruiksvriendelijkheid.

screenshots of vectis
homepage
participaties

Eindresultaat?

Een strak ogende en zeer gebruiksvriendelijke website voor zowel de beheerder als bezoeker. De website werd daardoor het communicatiekanaal bij uitstek voor Vectis, hiermee bereiken ze bestaande en nieuwe klanten, partners en investeerders als ook managers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.