Ultimmo

De juiste vastgoedklanten via Online Ads in onze handen

Wie is Ultimmo?

Agence Ultimmo is dé vastgoedspecialist aan de zee en dit specifiek in de regio’s Oostduinkerke, Koksijde en Sint-Idesbald. Een appartement, huis of tweede verblijf huren of kopen? Dan bij je bij Agence Ultimmo aan het juiste adres.

Ultimmo Marketing cover

Vraag van de klant

Agence Ultimmo zocht een nieuwe partner om maandelijks haar Google Adwords en Social ads (Facebook en Instagram) te beheren. Dit met als doel de juiste doelgroep aan te spreken en de verhuur- en koop aanvragen te stimuleren.

Ultimmo Marketing foto's realisaties

Een mix tussen Google Ads, Social Media en remarketing is het beste recept voor ieders online verhaal.
___

Ultimmo Marketing screenshots facebook instagram
Ultimmo Marketing sfeerbeeld realisatie

Wat heeft STRAK verwezenlijkt?

Online Marketing audit

Allereerst voerden we een audit uit waarbij we de bestaande Google Ads campagnes en Facebook advertenties onder de loep namen. Deze inzichten hielpen ons enkele Quick-Wins te identificeren om zo de eerste optimalisaties al door te voeren. Verdere analyse van de noden en wensen vormden de basis van onze algemene strategie. Gewapend met de verdere inzichten zijn we aan de slag gegaan om de diverse online campagnes bij te sturen en zo de optimalisatie verder te zetten.

Facebook Advertising

Dagelijks worden er creatieve Facebook Advertenties afgevuurd naar de juiste doelgroep. Hierbij koppelen we telkens een activerende boodschap aan een aantrekkelijke visual. Op basis van de seizoenen en het aanbod spelen we creatief om met de gepubliceerde advertenties.

Ultimmo Marketing percentage Coversie

Dubbel zoveel contactaanvragen in vergelijking met vorig jaar

Ultimmo Marketing percentage CPC

Een daling van de gemiddelde kost per klik met 10%

Ultimmo Marketing percentage CTR

Een stijging van het doorklikpercentage met 15%

Ultimmo Marketing screenshots Google Ads
Google Search Ads & Remarketing campagnes

Na het uittekenen van de accountstructuur, gebaseerd op op het aanbod van de website, plaatsten we onze Googlecampagnes live. Maandelijks optimaliseren we de verschillende campagnes om zoveel mogelijk relevant verkeer naar de website te sturen, tegen de laagste kost-per-klik. Via remarketing campagnes maken we van leads, harde conversies.

Ultimmo Marketing percentage Conversie

27% meer contactaanvragen in vergelijking met vorig jaar

Ultimmo Marketing percentage CPA

Een globale daling in de kost per conversie met 19%

Ultimmo Marketing percentage CPC

Een daling van de gemiddelde kost per klik met 6%

Eindresultaat?

Onze Online Marketing acties missen hun resultaat niet. In vergelijking met het jaar daarvoor 27% genereren meer conversies via Adwords en lieten we de kost/conversie met maar liefst 20% dalen.

Ook via Facebook en Instagram behaalden we mooie resultaten. Zo behaalden we meer conversies via Facebook en deden we het doorklikpercentage stijgen.