Monsieur Hotels

Sweet Dreams Are Made Of This

Monsieur Hotels - 1

Wie is Monsieur Hotels?

Wie op zoek is naar een fantastisch verblijf in Brugge is bij Monsieur Hotels aan het juiste adres. Elke vestiging van deze boutique hotels vind je terug in een historisch, karaktervol pand. Zo hangt er overal een luxueuze, eigenzinnige en intieme sfeer. Bovendien voelt elke Monsieur Hotel meteen aan als een tweede thuis dankzij de grote aantal voorzieningen.

Momenteel kan je in de Brugse regio twee Monsieur Hotels vinden:

  • Monsieur Maurice is gevestigd in het Black Dyers House 1582. Een authentiek gebouw uit de 17e eeuw.
  • Monsieur Ernest bevindt zich in de oudste brouwerij van Brugge uit 1673.

Beide hotels liggen vlakbij populaire bezienswaardigheden. De Grote Markt van Brugge ligt bijvoorbeeld op slechts enkele minuten verwijderd verwijderd.  Daardoor is het de ideale uitvalsbasis voor toeristen.

Maar daar stopt het verhaal niet. Op de Brugse planning staan ook nog Monsieur Cyril en Mademoiselle Emma, een hotel dat enkel toegankelijk is voor vrouwen. In de Oost-Vlaamse hoofdstad Gent zal Monsieur Rémi geïntroduceerd worden.

Monsieur Hotels - 6

Vraag van de klant?

Bij Monsieur Hotels geniet je van een ontspannend verblijf en ligt het beste van Brugge aan je voeten. Maar dat moest ook duidelijk zijn voor de gasten. Daarom hadden ze nood aan een website en uitnodigende content.

Monsieur Hotels -2
Monsieur Hotels - 3

Wat heeft STRAK verwezenlijkt?

STRAK ontwierp een gebruiksvriendelijke website met een aantrekkelijk design. Het weerspiegelt de look and feel van elk hotel. Luxueus, eigenzinnig en intiem. Vervolgens werd het design doorgetrokken naar de subsites. Zo kreeg elke vestiging een aparte subsite.

Om het design bij te staan, werden de sites aangevuld met content. STRAK verzorgde de fotografie. Voor video werd de hulp ingeschakeld van het productiehuis Redhead. Als echte Brugse onderneming weten ze als geen ander wat hun stad aantrekkelijk maakt. Dit gedreven, dynamische en ervaren team gaat steeds op zoek naar de uitersten van creativiteit, esthetiek en doeltreffendheid. Tot slot werden afgeleiden gemaakt van de beelden. Die worden op sociale media ingezet.

Monsieur Hotels - 5
Monsieur Hotels - 8
Monsieur Hotels - 7
Monsieur Hotels - 10

Is jouw interesse gewekt?

  • Benieuwd voor welke andere merken en ondernemingen we creaties uitvoerden? Neem dan zeker eens een kijkje naar onze andere cases!
  • Wens je nog meer informatie? Die kan je vinden bij onze diensten of neem gerust contact met ons op!
Monsieur Hotels - 9