Leadlife

Wervend webdesign voor Shopify website

Het doel van dit project

Voor Leadlife hebben we reeds veel content design gedaan die zowel digitaal als in print werden ingezet. Met het DNA in onze vingers zijn we dan aan de slag gegaan om een nieuw webdesign voor een shopify-based website te bouwen. De bedoeling was op het aanbod op een aantrekkelijke en wervende manier te brengen. De juist mix van inspiratie en informatie.

Webdesign & UX in functie van leads

Gezien de doelgroep was het belangrijk om de look en feel zowel corporate als avontuurlijk te benaderen zonder het pragmatische en efficiënte uit het oog te verliezen. De propositie, de flows, de call-to-actions werden zo ontworpen dat het significante altijd de beste plaats kreeg in functie van een conversie of een touchpoint te genereren.

Aantrekkelijk & praktisch

Gezien de website uiteindelijk in Shopify ging ontwikkeld worden hebben we wel enkele restricties waar we moeten rekening mee houden. De ontwikkeling in Shopify werd door een andere partner van Leadlife uitgevoerd. Wij werken liever zonder de beperkingen van een platform maar gezien de noden en vragen van onze klant zijn we deze uitdaging met plezier aangegaan. Het laat ons concluderen dat WordPress toch meer vrijheid biedt ifv het maken van websites op maat dit zowel visueel, functioneel als structureel.

Ook nood aan een wervend webdesign om je business een boost te geven?

  • Interesse om samen een traject uit te bouwen voor je nieuwe website? Contacteer ons via onderstaand formulier.
  • Benieuwd met welke andere merken en ondernemingen we samenwerken? Neem dan zeker eens een kijkje naar onze cases!