Kaashandel Schollaert

50 jaar vieren met een full branding makeover

Kaashandel Schollaert 1

Als echte kaasliefhebber ben je bij Kaashandel Schollaert aan het juiste adres. Met een halve eeuw bedrijvigheid kan je hen gerust een onmisbare, gevestigde waarde tussen de handelaars van Gent noemen.

Aan het roer vind je gepassioneerd kaasmeester Gonnie Schollaert, de tweede generatie van deze familiezaak. Al van kindsbeen af droomde ze ervan om de winkel van haar ouders over te nemen.

Aan het hart van haar winkel vind je een uitgebreid en gevarieerd aanbod van ongeveer 300 kazen uit binnen- en buitenland.

Zoek je een kaasschotel als maaltijd of eerder als dessert? Weet je niet welke wijn of charcuterie bij welke kazen passen? En wil je raclette, kaasfondue of liever een tapasplank?

Niet enkel particuliere klanten doen beroep op het vakmanschap van Schollaert, ook chef-koks komen speciaal naar de winkel om zich te laten adviseren.

Een kwalitatief product mét telkens een woordje uitleg, want over elke soort kunnen de fromagistas van Schollaert je wel iets vertellen. Dat doet geen enkele supermarkt hen na. 

Hier koop je niet zomaar kaas, je proeft er
het vakmanschap en de passie. 

___

Kaashandel Schollaert 6
Kaashandel Schollaert 7
Kaashandel Schollaert 3
Kaashandel Schollaert 2
Kaashandel Schollaert 13
Kaashandel Schollaert 4
Kaashandel Schollaert 17
Kaashandel Schollaert 21

De klassieke combinatie van pastelgele en natuurgrijze tinten werden ingeruild voor het elegante kleurenduo van zwart en goud

Het logo werd herwerkt naar een meer tijdloze versie: We opteerden om de naam ‘G.Schollaert’, vernoemd naar zaakvoerster Gonnie, om te vormen naar simpelweg ‘Schollaert‘. Daar voegden we ook de welverdiende titel ‘Meesters in kaas’ aan toe. Beide aanpassingen zijn een duidelijke knipoog naar de toekomstige generaties die in de zaak zullen stappen, maar ook naar de vorige.

De kleuren en het logo werden vervolgens vertaald naar de afgeleiden.

  • Op de website kwam de makeover tot uiting in een compleet nieuw webdesign.
  • De website werd bovendien opgesmukt met stijlvolle, nieuwe beelden van het ruime assortiment.
  • Ook de fysieke elementen mochten niet ontbreken: Verpakkingen, prijslijsten, business cards, cadeaubons, menulijsten… Noem maar op.
  • Zelfs de gevel van de handelszaak werd omgetoverd met een groot gevelbord en de sierlijke kleurencombo.
Kaashandel Schollaert 15
Kaashandel Schollaert 9
Kaashandel Schollaert 18

Onze kaaswinkel is een plaats waar
de ambacht van lokale boeren
de weg vindt naar avontuurlijke fijnproevers.

___

Kaashandel Schollaert 12
Kaashandel Schollaert 14
Kaashandel Schollaert 22

“Heb je het al gezien? Onze gevel heeft een complete make-over gekregen. Ook de huisstijl van al onze gedrukte materialen is gewijzigd. Deze frisse wind waait door onze winkel omdat we bijna ons 50 jaar bestaan vieren!

Hou je dus maar vast voor meer nieuwigheden. “

___

Kaashandel Schollaert 10
Kaashandel Schollaert 13

Is jouw interesse gewekt?

  • Benieuwd met welke andere merken en ondernemingen we samenwerken? Neem dan zeker eens een kijkje naar onze andere cases!
  • Wens je nog meer informatie? Die kan je vinden bij onze diensten of neem gerust contact met ons op!