Wie is IFORI?

IFORI is een juridisch nichekantoor dat, naast algemeen handelsrecht, gespecialiseerd is in intellectueel eigendomsrecht, ICT & privacy recht.

Hun flexibele team van ervaren experts helpt jouw onderneming bij het beschermen van hun Intellectueel Property (zoals merken, patenten en auteursrechten) en bij het opstellen en onderhandelen van IT-overeenkomsten, R&D- en handelscontracten. Zij staan jouw onderneming bij met structurele juridische ondersteuning.

Vraag van de klant?

Hoewel IFORI dagelijks bezig is met complexen juridische materie, was hun vraag heel simpel: Er was nood aan een aantrekkelijke, nieuwe website die enerzijds alle informatie van de oude website bundelt, maar anderzijds ook toelaat om nieuwe informatie en functionaliteiten gestructureerd aan de bezoekers over te brengen.

Wat heeft STRAK verwezenlijkt?

 

UX & Web Development

Net zoals bij het project van Lekker Oost-Vlaams kiest het development team opnieuw resoluut voor een WordPress website. Ook hier geldt de insteek dat de website zo gemakkelijk uitbreidbaar is volgens de specifieke noden van de klant. Een van die specifieke noden van IFORI was de DPO Checker: hiermee kan je ontdekken of je aan de General Data Protection Regulation (GDPR) moet voldoen.

Branding & design

Tegelijk ontfermde het design team zich over de visuele uitstraling van de website. Het zwart-witte logo in steampunk design was reeds voor handen. Er werd verder gewerkt volgens dit thema, met zekere verfijningen. Dat sluit naadloos aan bij de activiteiten van IFORI, nl. het verfijnen van alle rechten en akkoorden om zo de letter van de wet nauwgezet te kunnen volgen. Een van die verfijningen vind je terug in de toevoeging van een derde kleur: Goud. Deze kleur wordt geassocieerd met de wijsheid, veiligheid en betrouwbaarheid die IFORI waarborgt aan jouw juridische luik.

De verfijningen worden ondersteund door de introductie van een schreefletter. Het lettertype is namelijk erg belangrijk voor de uitstraling en de leesbaarheid. Daarbij is het erg bepalend of er een schreefletter of een schreefloze letter wordt gebruikt: De schreven zijn de kleine streepjes aan het uiteinde van de horizontale en verticale uiteinden van een letter. Die zorgen voor een rustigere oogopslag en voegen maturiteit toe aan het geheel.

Is jouw interesse gewekt?

  • Benieuwd met welke andere merken en ondernemingen we samenwerken? Neem dan zeker eens een kijkje naar onze andere cases!
  • Wens je nog meer informatie? Die kan je vinden bij onze diensten of neem gerust contact met ons op!