ea+ architecten

Een gebruiksvriendelijke website voor ea+ architecten

Wie is eA+ Architecten?

Je vindt bij eA+ de juiste partner voor alle bouw en verbouwprojecten met duurzame insteek. Dat kan gaan van een particuliere woning over meergezinswoningen of co-housingprojecten tot een verscheidenheid aan niet-residentiële gebouwen. Op onze projecten pagina vindt je een overzicht van onze realisaties.

Wat was de uitdaging?

Hoe kunnen we een website ontwerpen voor een architectenbureau waar bio-ecologische materialen en circulaire bouwwijzen centraal staan? Die eA+ Architecten ook in staat stelt om hun klanten te informeren over hun expertise en de projecten aantrekkelijk te presenteren. Rekening houdend met hoe we het merkimago laten uitstralen en de waarden van duurzaamheid, innovatie en kwaliteit benadrukken.

Hiervoor klopte eA+ Architecten bij STRAK aan.

Wat heeft STRAK verwezenlijkt?

We creëerden een website waar een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring voor de bezoekers centraal staat. Waar de informatie op een visueel toegankelijke manier weergegeven wordt, zodat de doelgroep alles makkelijk terugvindt. Gemakkelijk en snel door de website en de verschillende projecten navigeren die het bedrijf door de jaren heen heeft gerealiseerd waren een must.

Kleurgebruik

De groene tint die we op de website hanteren refereert naar de duurzame bio-ecologische filosofie en focus van eA+ Architecten. Het zorgt eveneens ook voor een zeer strakke, hedendaagse frisse adem doorheen de website.

De gebruikte kleuren helpen mee om de identiteit en filosofie van eA+ Architecten een doelgerichte boost te geven. Dit was ook nodig om de visuele identiteit in al z’n façetten tot leven te brengen.

Die kon STRAK in een mum van tijd realiseren: eaplus.eu

Herkenbaarheid

Een belangrijk luik van de website is de duidelijke visualisatie van de projecten en hun bio-ecologische impact in hun omgeving. Door gebruik te maken van hoogwaardige foto’s en 3D-visualisaties, krijgen bezoekers een uitstekend beeld van de projecten die eA+ architecten heeft uitgevoerd. Het is zeer gemakkelijk om door de verschillende projecten te bladeren en meer informatie te vinden over de aanpak en resultaten.

We besloten samen met de klant om nog meer in te zetten op herkenbaarheid van hun merkidentiteit. Voorheen was het niet duidelijk genoeg waar de expertise precies lag in de aanpak van de projecten die eA+ Architecten hadden gerealiseerd, wij brachten daar structuur en duidelijkheid in. Zo ontwikkelden we een website die het hele verhaal weergeeft een online plan dat eA+ Architecten digitaal sterk maakt.

Authenticiteit

Op de website ligt een grotere focus op service, expertise en projecten. Zowel in woord als in beeld. Je ziet duidelijk de uiteenzetting van hun bio-ecologische filosofie en aanpak. De transparantie van hoe eA+ Architecten elk project met zeer veel passie aanpakt en begeleid vind je terug in de uitgewerkte projecten die zeer aantrekkelijk in beeld worden gebracht. Zo valt eA+ Architecten niet alleen op binnen de wereld van architecten, maar komt de authenticiteit ook zeer goed naar boven op de webiste.

Ook nood aan een gebruiksvriendelijke website om je business een boost te geven?

  • Interesse om samen een traject uit te bouwen voor je nieuwe website? Contacteer ons via onderstaand formulier.
  • Benieuwd met welke andere merken en ondernemingen we samenwerken? Neem dan zeker eens een kijkje naar onze cases!