Delimeal

Custom WooCommerce webshop + API-integratie met eigen CRM van de klant.

Het doel van dit project

Delimeal had diverse platformen in gebruik voor de verschillende websites die ze in beheer hebben. Samen met de nood om ook de B2C markt aan te spreken was het een goed moment om hun grootste website op WordPress & WooCommerce te ontwikkelen waarbij we direct ook de nieuwe B2C propositie konden verwerken. Naast de B2C boodschap op een verhalende manier te brengen lag de focus voornamelijk op het technische vraagstuk.

WordPress & WooCommerce

We hebben een performante oplossing gebouwd die het eigen inhuis gemaakte CRM (Delisoft) aan een custom WooCommerce webshop koppelt. Alle bestellingen worden in Delisoft beheerd en opgevolgd.

De online betalingen verlopen via Adyen, de betaalpartner bij voorkeur van onze klant. Zelfs de leveringen aan klanten wordt in het systeem aan routetabellen gekoppeld zodat iedere koerier dagelijks weet wat hij waar moet leveren.

Aantrekkelijk & wervende gebruikerservaring

Naast het technisch aspect was het ook belangrijk dat de nieuwe website voldoende wervend ging zijn, zeker ifv de nieuwe doelgroep die de klant wou aanboren (B2C). De UX die we hiervoor hanteerden is gemaakt om zo intuïtief als mogelijk te werken, zowel op een smartphone als op een laptop.

Het webdesign en de UI wijkt iets af van de bestaande huisstijl net omdat de nieuwe doelgroep een andere aanpak verlangt. Door een optimaal evenwicht tussen typografie, witruimte na te streven zorgen we ervoor dat de focus steeds op het belangrijkste toegespitst is, de content, de producten.

Het is onze ervaring dat aantrekkelijke & eenvoudige gebruikerservaringen steeds de meest significante resultaten zorgen.

Ook nood aan een gebruiksvriendelijke webshop om je business een boost te geven?

  • Interesse om samen een traject uit te bouwen voor je nieuwe website? Contacteer ons via onderstaand formulier.
  • Benieuwd met welke andere merken en ondernemingen we samenwerken? Neem dan zeker eens een kijkje naar onze cases!