APEC

Een gebruiksvriendelijk, performant en wervend portaal voor inschrijvingen

Het doel van dit project

APEC die haven gerelateerde trainingen geeft aan een internationaal publiek had nood aan een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke en wervende website waarbij je je gemakkelijk kan informeren en registreren. De nieuwe look en feel werd geïnspireerd op de branding van de Port of Antwerp Bruges.

De juiste mix tussen informeren, engageren en converteren

Het is redelijk evident dat de registraties zo simpel en vlot mogelijk werden gemaakt. Hiervoor hebben we een browse optie voorzien waar je aan de hand van filters de training(en) naar wens kan terugvinden. Door op het detail van een training te werken met een zwevend registratie deel (op desktop) zorgt we ervoor dat je des te gemakkelijker kan registreren.

Naast de registraties zijn ook de Alumni belangrijk gezien dit meestal terugkerende klanten zijn. Door verhalende informatie via de BLOG en beknopte getuigenissen doorheen de website te plaatsen zorgen we voor een verhoogde staat van herkenning met onze doelgroep. Dit werkt zowel voor Alumni als voor nieuwe registranten. Gezien er ook scholarships mogelijk zijn hebben we op relevante plaatsen de nodige call to actions als ook een uitgebreide FAQ voorzien.

Het professioneel ogend webdesign en de passende UX-beleving zorgen er voor dat alle essentiële info op het juiste moment binnen komt.

Ook nood aan een gebruiksvriendelijke website om je business een boost te geven?

  • Interesse om samen een long-term relatie uit te bouwen? Contacteer ons via onderstaand formulier.
  • Benieuwd met welke andere merken en ondernemingen we samenwerken? Neem dan zeker eens een kijkje naar onze cases!