Blog

Talking Heads breidt haar menukaart uit!

In de afgelopen 8 jaar hebben jullie Talking Heads leren kennen als Social Media specialist. Door de jaren heen hielpen we bedrijven en organisaties om effectiever te communiceren en samen te werken via Social Media. Dat doen we nog steeds en blijven we doen met veel passie en plezier…nu bieden we nog veel meer!

De markt, de klantvraag & online ontwikkelen zijn flink veranderd door de jaren heen. Social Media blijft een belangrijke schakel in de online aanwezigheid en we zien dat dit kanaal steeds meer integraal onderdeel is van de bedrijfsvoering. ‘Veel bedrijven zijn online actief, tegenwoordig is dit een must. Online marketing kanalen worden ingezet om de online vindbaarheid te vergroten, het aantal bezoekers naar de site te verhogen en deze uiteindelijk te converteren naar een lead of concrete sale. Eens de site of webshop live staat en de kanalen optimaal ingericht lijken te zijn blijkt het verwachte resultaat soms teleurstellend te zijn. We zien dat kanalen niet optimaal worden benut, er is soms gebrek aan consistentie en samenhang. Het online verhaal klopt niet, er missen hoofdstukken. De resultaten van online marketing zijn het best wanneer de aparte kanalen samenwerken’, aldus zaakvoerder Christophe Legrand.

Meet Talking Heads

Talking Heads helpt niet meer enkel met Social Media, we focussen ons op de gehele online exposure. We kijken met organisaties en merken hoe ze online vertegenwoordigd zijn en welk verhaal ze vertellen. Is dit consistent in alle kanalen en klopt het verhaal? Vanuit de perceptie van de eindgebruiker en met de bedrijfsdoelstellingen kijken we of de beleving klopt, wat eventueel beter kan en waar er geoptimaliseerd kan worden. We helpen bedrijven en merken met het opbouwen van een duurzame en geïntegreerde aanwezigheid.

Talking Heads team

Sinds begin januari zit er een nieuw team met sterke online marketingprofielen die staan voor no-nonsense, eerlijke en transparante samenwerking. Geen praatjesmakers en blabla-verhalen, gewoon lekker concreet: een duidelijk verhaal! We willen de mensen waar we mee werken en de organisatie leren kennen, zodat we het online marketingverhaal hier perfect op kunnen afstemmen. We zijn 100% betrokken, duidelijk in wat we doen en opleveren. We werken niet voor je maar met je.

Wil je meer informatie over onze aanpak, heb je specifieke vragen op het gebied van online marketing of wil je nader kennismaken? Let’s talk! De koffie staat klaar 😉.