STRAK Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Bitbucket Left Right

Aanpak

Wij houden van onze job waarbij we de uitdagingen van onze klanten met veel goesting, toewijding & kennis van zaken helpen te realiseren

STRAK is een team van gepassioneerde ontwerpers, marketeers en developers die creatief denken. Samen helpen we merken en bedrijven te innoveren en groeien. Dag na dag.

een goed gesprek

1. Een goed gesprek

Dat is wat er meestal maar nodig is om een samenwerking tot stand te brengen. Tijdens onze kennismaking leren we jou en jouw bedrijf beter kennen. Onze expertise stelt ons daarbij in staat om snel de juiste vragen te stellen en hiervoor concrete oplossingen aan te bieden. Creativity as a Service, zo werken we samen naar een goede oplossing.

een goed gesprek

2. Creatief concept

Na het kennismakingsgesprek gaan we een stapje verder en zorgen we ervoor dat we jouw vraag en zijn context duidelijk begrijpen. Dit alles zetten wij om in een eerste creatief concept, dat volledig in lijn ligt met het verhaal van jouw bedrijf en alle verkregen informatie.

een goed gesprek

3. 360° roll out

Maar... Hier stopt het niet voor ons, wij houden nu eenmaal niet van vluggertjes. Wij gaan voor een volledige roll-out van het concept. Ons doel is een volledige fit te realiseren van a tot z met als maximaal eindresultaat ..

een goed gesprek

4. Een glimlach

Een tevreden klant. Word jij onze volgende tevreden klant?
Zij gingen je al voor

Alles valt of staat met hoe sterk het concept is

Case: Sportwerk

Vertel ons over jouw project

Contacteer ons

Of het nu over een identiteit,
campagne of website gaat, wij maken jouw merk
zichtbaar, relevant en effectief.